De boerderij heeft 6 kamers en een Loft, elk met een eigen charmant karakter. Dit prachtige pand is volledig gerenoveerd met groot respect voor het verleden. Niets is recht, het is brutaal en hardnekkig... maar het omarmt je met comfort en rust.

In de tuin is er een groot zwembad met talrijke ligstoelen. Hier kunnen onze gasten zich volledig ontspannen en verfrissen.

De brede stenen muren maken het interieur koel in de zomer. De boerderij ligt zeer dicht bij pittoreske middeleeuwse dorpjes vol cultuur, geschiedenis en uitstekende gastronomie. Het is een ideale plek voor lange wandelingen en fietstochten.

De prachtige stranden en baaien van de Costa Brava zijn ook zeer dichtbij (max. 10 minuten met de auto).

In de tuin is er ruimte om te spelen, te zwemmen... Ontspan en geniet van het prachtige landschap dat het omringt en de prachtige zonsondergangen.

 

 youtube Parc natural del montgri


 

Als je geen zin hebt om met de auto te gaan, hoef je je hier zeker niet te vervelen. Er zijn verschillende mogelijkheden zoals het zwembad met een afmeting van 9 mx 4 m, een tafeltennistafel, een hottub (Het houtverwarmde bad - alleen op reservering vanwege de waterverversings- en verwarmingstijden). Diverse bordspellen, een grote tuin, het badmintonveld nodigen uit om de tijd te doden. Vanuit Mas del llop Blanc kunt u uitstapjes maken naar het Montgri gebergte (en het kasteel) of naar de prachtige baaien van de Costa Brava. Afhankelijk van uw lichamelijke conditie is er veel mogelijk!