Com va començar ...

Han passat 18 anys des que vam passar les nostres primeres vacances de busseig a la Costa Brava i ens n’enamoràvem immediatament. Les platges esplèndides, petites cales, la bella vida marina i el caliu que ens va fer sentir aquesta terra. A partir d'aquest moment, cada estiu, vam buscar cases a la costa catalana. I cada any, vam trobar un lloc diferent que ens fascinava, des de la frontera francesa fins a la desembocadura de l'Ebre, al sud de Catalunya. Juntament amb els nostres dos fills, vam descobrir petits llacs, badies idíl·liques, cascades ... Tot i que els llocs eren sorprenents, l'Empordà ens continuava atraient com un imant.

Al 2008, vam obrir una botiga a Bèlgica, que també estava vinculada a Espanya. Importàvem delicadeses i vins espanyols, principalment procedents de Catalunya. Així va començar a créixer la nostra passió per la cuina catalana: La puresa dels productes és el que estimem; Els petits productors que feien els seus productes amb tanta passió. "Mentre no puguem fer que Espanya sigui la nostra casa, portarem Espanya a Bèlgica", ens dèiem a nosaltres mateixos i a tothom que ens volgués escoltar. Hem somiat viure a l'Empordà des que ho vam descobrir per primera vegada. Vam estar cercant durant anys, però no trobàvem el que volíem ... Així que vam comprar una petita casa de vacances a L'Estartit, per gaudir de la regió el més sovint possible i això és el que vam fer. Vam renovar la casa com una segona llar i la vam gaudir sempre que estàvem aquí.

I tot just, quan ens proposem posposar la nostra cerca del lloc perfecte per traslladar-nos a Espanya, de repent vam trobar una “masia” a Sobrestany, que ens va enamorar immediatament. Aleshores tot va anar increïblement ràpid. En qüestió de dies vam decidir anar a per totes i comprar la granja. La finca era part d’un antic zoològic tancat al 2009. Un diamant en brut, ple d’història.

Intentarem transformar aquest diamant brut en un acollidor “Casa Rural”, on tothom se senti a casa i pugui gaudir de la passió que sentim: la bellesa de la regió, un lloc on descansar, gaudir de la cuina catalana i descobrir aquest encantador recó del Empordà.

Sylvia & Francis